ANNONS

Tvåsiffrigt när Väsby blev klara för Allettan

Väsby Hockey, Hanviken, Allettan
Målkalas när Väsby Hockey körde över Hanviken.
Väsby Hockey vann den sista hemmamatchen i Hockeyettan mot Hanviken med hela 11-2 och är nu klara för Allettan. Väsbys Lubomir Fetkovic var tillbaka i laget och stod för fem mål.
ANNONS

Tretton mål, virvlande spel och en femmålsskytt. Det var vad de 368 åskådarna i Vilundahallen bjöds på under söndagen när Väsby Hockey tog klivet upp i Allettan.

Väsby vann mot tabelljumbon Hanviken SK med hela 11-2 och Lubomir Fetkovic stod för fem mål. Fetkovic var tillbaka i laget efter den hjärnskakning han fick tidigare under säsongen. Han öppnade målskyttet med att göra de två första målen.

Att Väsby gör många mål är publiken vana med. De har gjort flest mål av lagen i serien vilket har varit nödvändigt då Väsby också har släppt in flest mål av de lag som gör sällskap med klubben till Allettan.

– Solid insats. Kul med mycket mål, tvåsiffrigt framåt är väl alltid lite speciellt, säger tränare Viktor Tuurala till Väsbys hemsida.

Nu återstår en match i grundserien innan det är dags för spel i Allettan för Väsby. Den spelas borta mot Visby/Roma HK som ligger på tredjeplats i tabellen, precis före Väsby Hockey. Vid seger där går Väsby om och får ett bättre utgångsläge i Allettan.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands Väsby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.