ANNONS

Tvillingarnas guldtriumf vid beachvolley-SM på Tylösand

Sanna Thurin, Tina Thurin, Sollentuna VK
”Thurin-twins” jublade efter lördagens seger.
Tvillingsystrarna Sanna och Tina Thurin går från klarhet till klarhet. Vid lördagens SM-final för damer på Tylösand kunde systrarna, som fostrats i Sollentuna VK, titulera sig svenska mästare i beachvolley då slutsignalen ljöd.
ANNONS

I samband med att damernas final vid beachvolley-SM på Tylösand gick av stapeln under lördagen så tog sig tvillingarna Sanna och Tina Thurin (08 Beachvolley Club, Stockholm) hela vägen till toppen av prispallen.

Lördagens match bjöd på motstånd i form av Hanna Hellvig (Lidingö SK) och Sara Cavretti (Beachbrothers BC). Då det rafflande mötet var till enda gick segersiffrorna att läsa enligt följande: 21-16, 21-8.

Sanna Thurin, Tina Thurin, Sollentuna VK

Foto: Robert Boman

– Stort! Det känns så himla roligt! Vi visste att det skulle bli en tuff match och förberedde oss in i minsta detalj. Hanna och Sara har spelat jättebra hela turneringen, så vi visste att vi behövde spela ruggigt bra för att ta dem. Taktiskt fokuserade vi mest på vårt eget spel, men vi servade i mitten och försökte få bort dem från andrabollslägen, och det tycker vi att vi lyckades bra med, sa Sanna och Tina efter matchen.

Lördagens SM-guld är det tredje för tvillingarna under de senaste fyra åren.


ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.