ANNONS

Vallentuna på väg hitta formen lagom till Hammarby hemma

Vallentuna Hockey
Vallentunas Rasmus Holmén i förra veckans segermatch (1–0) mot Nacka. Mot Visby/Roma blev det förlust (1–2) trots en bra insats.
Stärkta av två raka segrar gjorde Vallentuna Hockey sin kanske bästa match för säsongen, men det räckte inte mot topplaget Visby/Roma. Det blev förlust med 1–2 hemma i Vallentuna ishall i söndags.
ANNONS

– Vi har spelat bra de fyra fem senaste matcherna och känner att vi är på uppgång, men vi har fortfarande svårt att göra mål, och då är det svårt att vinna matcher, säger Carl-Johan Klint som är tränare tillsammans med Ville Söderlind.

Målet inför säsongen var at slåss om en plats bland de fem första som tar sig vidare till Allettan. Efter tio spelade matcher ligger Vallentuna på åttonde plats i division 1 östra, men man har hela åtta poäng upp till femman Väsby Hockey.

– Vi har ett till stora delar nytt lag med flera spelare som aldrig har spelat division 1-hockey tidigare så vi visste at det skulle ta tid att få spelet på plats. Kanske tog det lite längre tid än vi hade trott, men nu börjar det se helt okej ut, säger Carl-Johan Klint.

I nästa match, på onsdag kväll, tar Vallentuna emot Hammarby hemma i ishallen. Både Carl-Johan Klint och Ville Söderlind har gjort flera säsonger som spelare i Bajen, liksom veteranen och skyttekungen Andreas Paulsson.

– Det är inget man tänker på när matchen väl är igång, men vi ser fram emot att möta Hammarby. Det brukar bli jämna och bra matcher mot dem, säger Carl-Johan Klint.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.