Byt område
Daniel Ståhl
Daniel Ståhl från Viksjö slog till med ett superkast på SM i fjol och blev världsetta.

Världsettan från Viksjö stöter i Sätra

Sport Daniel Ståhl gör en intressant start i tävlingen Raka Spåret i Sätrahall nästa lördag, den 4 februari. Den 24-årige bjässen från Viksjö, som är världsetta i diskus, ställer upp i kulstötning.

Målet för Daniel Stål är att kvalificera sig i kula till inomhus-EM i Belgrad, och han möter tufft motstånd. Även flera andra grenar har deltagare av hög internationell klass, bland andra manliga 400 meter där VM-sexan Rabah Yousif finns på startlinjen.

– Spårvägens Friidrottsklubb är stolta över att kunna presentera en högklassig tävling. Många svenska och internationella elitaktiva deltar och det är en viktig formtest inför Nordenkampen i Tammerfors den 11 februari. Vi hoppas att många idrottsvänner tar chansen att följa tävlingarna på plats, säger Raka Spårets medieansvarige Johan Storåkers.

Det är fri entré under lördagen i Sätra.Tävlingen startar med förtävlingar från klockan 12.00. Omkring 14–17 genomförs huvudtävlingarna.

Din bästa Stockholmsguide

Fler nyheter från Skärholmen

köer vid västbergaavfarten norrut efter olycka, E4
Nyheter

Krock skapade långa köer vid Västberga

Kultur

Tjejer prisas för historielektion på Tuben

Morgonkollen

Man dog efter streetrace i Västerhaninge

Nils Holmqvist
Snackisar

SVT-Nils: Så blir vädret på midsommar

Nyheter

Nu har Vårbergsborna ett eget utegym

Vårbergsbon Max Karlsson tar med stora ungdomsgrupper till Almedalen genom ideella föreningen Fler Unga som han var med och startade
Nyheter

Max från Vårberg tar unga till Almedalen