Videofilm kan fälla huligan som slog Berit

Berit Wahlgren, 71, slogs blodig i huliganattack mot hennes krog Östra Station Järnvägsrestaurangen.
Berit Wahlgren.
Östra Station Järnvägsrestaurangen.
Östra Station Järnvägsrestaurangen.
Djurgårdarnas julbord förvandlades till kaos när motståndarsupportrar attackerade Östra Station Järnvägsrestaurangen i lördags. Våldsamt upplopp, misshandel och skadegörelse – men fortfarande finns ingen misstänkt för brotten.

Djurgårdaren och krögaren Berit Wahlgren, 71, skadades när motståndarsupportrar attackerade Östra Station Järnvägsrestaurangen i lördags. Polisen känner till ytterligare två personer som skadades vid händelsen.

Ingen misstänkt
Totalt identifierade polisen ett tiotal personer från de båda supporterfraktionerna. Fyra av dem kördes iväg ifrån platsen i polisbilar men ingen är i nuläget misstänkt för brott.
– Finns det någon som har sett något eller kanske till och med filmat hela eller delar av händelseförloppet så är vi väldigt intresserade av att få kontakt med dem. I så här komplicerade fall är film mycket viktigt för att vi ska kunna lagföra någon, säger Claes Murray, inspektör vid utredningsgruppen för idrottsrelaterad brottslighet.

Läs också: Berits kram hyllas av AIK och Djurgården
Läs också: Berit slogs blodig i huliganattack

Fakta

Kontakta supporterpolisen

Vill du tipsa polisen om händelsen vid Östra Station Järnvägsresaturangen? Ring 11414 och be att få prata med supporterpolisen.