ANNONS

Özgur Yasar räddade poäng

Özgur Yasar kvitterade i slutminuterna och ordnade en poäng till IFK Haninge.
Özgur Yasar kvitterade i slutminuterna och ordnade en poäng till IFK Haninge.
IFK Haninge hade skakat av sig 0–7-förlusten i fotbollspremiären och gjorde en riktigt bra match hemma mot IF Sylvia i går måndag.
Men trots ett massivt spelövertag fick IFK nöja sig med 1–1 sedan Özgur Yasar kvitterat i slutminuterna.
ANNONS

IFK Haninges tränare Hakan Bezgin säger att han hade två vägar att gå efter 0–7-förlusten mot Motala i premiären i division 2 södra Svealand.

– Antingen kan man sparka på någon som redan ligger eller så plockar man ut det positiva. Och det positiva mot Motala var bra spel stora delar av första halvlek och flera målchanser. Vi byggde vidare på det hela veckan.

Hemmapremiären i går måndag på Torvalla IP mot IF Sylvia visade ett nytänt IFK Haninge. Laget kontrollerade händelserna och dominerade matchen igenom.

– Vi borde ha vunnit, säger Hakan Bezgin.

Men i stället tog gästerna från Norrköping ledningen i den 70:e minuten när IFK-försvaret missade en rensning. Sylviaspelaren stod plötsligt ensam med målvakten Mattias Moro och gjorde inget misstag.

Nätade med ”fel” fot

IFK Haninge fick till slut med sig en poäng när Özgur Yasar kvitterade i den 87:e minuten. Han är högerfotad, men fick ändå till ett bra vänsterskott som satt i borte burgaveln.

På söndag spelar IFK Haninge borta mot jumbon Värmbol som är mållöst efter de två inledande omgångarna.

– Vårt självförtroende är tillbaka och jag tror på en bra match mot Värmbol, säger Hakan Bezgin.

Läs mer: Mardrömsarena

ANNONS

Läs mer: Özgur Yasar guldskovinnare