Min lokala hjälte

Zlatan ska ha tipsat PSG om Alexander Isak

Zlatan uppges ha tipsat två av sina tidigare klubbar om "den nye Zlatan", AIK:s Alexander Isak.
Zlatan uppges ha tipsat två av sina tidigare klubbar om "den nye Zlatan", AIK:s Alexander Isak.
AIK:s Alexander Isak gjorde debut i U21-landslaget när Sverige slog Estland med 3–0 i EM-kvalet på onsdagskvällen. Samtidigt kommer uppgifter från spansk media om att Zlatan Ibrahimovic har tipsat sina tidigare klubbar Juventus och PSG om den 17-årige supertalangen från Ulriksdal.

Alexander Isaks framfart följs av halva Europa just nu och det spekuleras om att han till och med skulle kunna slå Zlatan Ibrahimovics svenska transferrekord på 82 miljoner kronor.

Klart är att ett gäng storklubbar har fått upp ögonen för anfallaren, som fyllde 17 år för ett par veckor sedan. Mundo Deportivo har slagit fast att både Barcelona och Real Madrid är intresserade och på torsdagen gick den spanska tidningen ut med uppgiften att även Juventus och Paris SG har gett sig in i dragkampen – efter tips från självaste Zlatan Ibrahimovic.

Enligt Mundo Deportivo har Zlatan hört av sig till de högsta hönsen i de båda storklubbarna och rekommenderat Alexander Isak med beskrivningen ”en lovande spelare som får det att se enkelt ut att göra mål”.