ANNONS
Tema-sidorna produceras av Lokaltidningen Mitt i:s kommersiella redaktion, Mitt i Studio. Temaredaktör Love Lind studio@mitti.se 08-550 550 92

Ett aktivt sportlov på hemmaplan

Åk rutschkana eller hoppa så högt du kan.
Åk rutschkana eller hoppa så högt du kan.
Hurra, snart är det sportlov! Stockholm är fullt av roliga inomhusaktiviteter som inspirerar till lek och rörelse. Här har vi samlat några av dem.
ANNONS

Stockholm Skatepark

Fryshusets skatepark är en mötesplats inomhus för skejtare i alla åldrar. Här finns även miniramp och särskilda tider för nybörjarskate för barn upp till 12 års ålder (söndagar kl. 10-14).

Pris: 100 kr (obligatoriskt medlemskap i 1 år), sedan 50 kronor för inträde en hel dag.

Ordinarie öppettider och mer info på fryshuset.se/verksamhet/stockholm-skatepark

Exploria

Europas största nöjescenter hittar du i Fittja. Här kan man hänga i leklandet, trampolinparken och dinosaurielandet. Men också till exempel köra gokart, spela bowling, besöka laserarenan och pausa för en matbit när det behövs.

Pris: 189 kr (barn 2-18 år på helger och lov)

Läs mer: exploriacenter.se

Klättercentret

Hur kul är det inte att kunna klättra högre än man någonsin anade? Under sportlovet kan barn (och vuxna) komma till Klättercentret och prova på hur det är att klättra, med hjälp av instruktörer på plats. Passen pågår i 1,5 timme och kan bokas i förväg på hemsidan. Klättercentret finns i Solna, Telefonplan samt Akalla.

Pris för att prova på: 250 kr.

Läs mer: klattercentret.se

ANNONS

Laserdome

I Laserdome strider man mot varandra i en spännande framtidsmiljö, och övar på lagandan på samma gång. Anläggningarna erbjuder ofta även andra aktiviteter. Laserdome Stockholm finns i Farsta, Täby, Aspudden, Bromma, Vasastan samt på Kungsholmen.

Prisexempel: 1 spel på vardagar (16 minuter), 80 kr. 2 spel, 130 kr.

Läs mer: laserdome-stockholm.se

Yoump

Yoump är en trampolinpark på Värmdö. Hit är barn och vuxna i alla åldrar välkomna för att trotsa tyngdlagen och uppleva hur det känns att nästan flyga, genom att hoppa på gigantiska trampoliner!

Pris: 149 kr per person och timme vid onlinebokning, 169 kronor vid drop-in. Gratis för barn under tre år i sällskap med betalande vuxen. Youmpstrumpor att hoppa med tillkommer och kostar 49 kr.

Läs mer: yoump.se

Leos lekland

Här finns allt för den leksugna med spring i benen. Utbudet kan variera lite mellan de olika anläggningarna, men för att nämna några exempel finns mega­bollar, sportarena, lekdjungel för de minsta, studsmattor och ett piratskepp. Finns i Barkarby, Bromma, Kungens kurva, Länna och Täby.

Pris: 199 kr (barn 2-17 år på helger och lov)

Läs mer: leoslekland.se

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.