ANNONS

Politikerna vill ha tillbaka polisstationen

Vallentunas nedlagda polisstation.
Vallentunas nedlagda polisstation.
Trygghet var en viktig fråga för dem som svarade i vår digitala valenkät.
ANNONS

Att polisstationen i Vallentuna borde komma tillbaka tycker nästan alla partier. Fler poliser som syns på gator och torg efterfrågas också.

Vill ni verka för att polisstationen kommer tillbaka till centrum?

Parisa Liljestrand, M
Vi vill verka för högre polisiär närvaro i hela kommunen. Vi behöver fler synliga poliser. En lokal polisstation kan åter vara aktuellt, men ännu viktigare är att polisen är tillgänglig och klarar av uppdraget att skapa ett tryggt och säkert samhälle.
Björn Furugren, C
Självklart vill vi verka för att en polisstation kommer tillbaka. Dock är polisen en statlig myndighet. Vi hoppas på regeringsskifte så polisen kan få bättre förutsättningar.
Ylva Mozis, L
Ja, men framför allt måste polisen vara synlig och arbeta förebyggande. Även kommunen måste arbeta förebyggande med trygghetsvakter, socialtjänst och en meningsfull fritid. Dessutom måste polisen bli snabbare och bättre på att utreda brott.
Michel Louis, KD
Vi vill verka för fler och mer synliga närpoliser i Vallentuna. En polisstation i centrum bidrar till minskad vardagsbrottslighet samt ökad trygghet för Vallentunas innevånare. Den bidrar även till ökad kontakt mellan polis och medborgare.
Jaana Tilles, S
Ja, vi vill verka för en polisstation i Vallentuna. Det är viktigt att vi får en synlig närvarande polis i lokalsamhället.
Nicklas Steorn, MP
Vi anser att synliga poliser i alla delar av Vallentuna är det viktigaste. En polisstation i Vallentuna löser inte detta.
Johan Rönn, V
Vi är beredda att arbeta för en ökad polisnärvaro i Vallentuna men anser att det är polisens sak att organisera sitt arbete och besluta om formerna för polisinsatserna i vår kommun.
Fredrik Lindahl, SD
Ja, vi vill ha en bemannad polisstation i centrala Vallentuna.
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vallentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.