Stuvsta vattentorn

När: Klockan 20-21.30.

Det händer: Huddinge scoutkår anordnar valborgsfirande vid Stuvsta vattentorn. Fackeltåg avgår från Solrosen i Stuvsta centrum klockan 20. Brasan tänds 20.30 Det finns fika till försäljning.

Långängen

När: Klockan 18-22.

Det händer: Valborgsfirande i Långängen, i slutet av Tjädervägen, i Segeltorp. Arrangör är Segeltorps kulturförening. Det blir kör och tivoli och vårtal av Eeva Laine (S), kommunalråd och ordförande för kultur- och fritidsnämnden.

Stortorpsparken

När: Från klockan 18. Elden tänds 20.

Det händer: Traditionellt valborgsfirande i Stortorpsparken i Trångsund. Peanuts spelar live på scenen. Grillstuga, kaffestuga och mat med influenser från Peru. Dessutom chokladhjul, sockervadd och godisremmar till försäljning.

Trehörningen

När: Firandet börjar kl 18. Eldens tänds omkring 19.15-19.30

Det händer: Traditionellt valborgsfirande, Rosa Körberg uppträder.

Sjödalstorget, Huddinge C

När: Klockan 17 och 18.

Det händer: Två framträdanden med Get up Soul, som är en soul- och R&B-grupp som består av professionella sångare och låtskrivare. De har bland annat medverkat i Allsång på Skansen och vid utdelningen av Polarpriset.

Inget firande i Sjödalsparken

Tidigare genomfördes firandet i Sjödalsparken som ett samarbete mellan kommunen och föreningslivet, men 2020 beslutades att valborg och midsommar inte längre arrangeras i Sjödalsparken med kommunen som huvudman.