Att bygga macka, få har sådan rutin på det som Linda Kosterhed.
Lunchmackorna är en bästsäljare här på bageriet som hon startade för fem år sedan.
Inför Mitt i:s besök (och provsmakning) har Linda preppat alla delar till sin "sweet and hot"-macka, som alltså kan koras till Sveriges bästa.
Hon skär en jalapenofralla och börjar montera.
Ändå ganska enkel att göra, eller?
– Ja, jag ville göra en sjysst "grab n go"-macka som funkar här också. Vi har inga sittplatser och gör våra mackor på beställning. Det ska ta max en halv minut.
Hur tänkte du kring smakerna?
– Vi blev uttagna till tävlingen 2020 med en macka med kikärtsröra. Då var mycket fokus på det veganska. Nu ville vi göra tvärtom – en köttig macka – men med syrlighet och lite sött till det ganska kryddiga brödet.
Vad är din relation till mackor?
– Jag älskar mackor, tröttnar aldrig. Jag kan äta mackor flera gånger om dagen.
Linda Kosterhed är från Varberg men flyttade till Solna för tolv år sedan.
Nu bor hon ett par frallkast bort från bageriet på samma gata. Även om hon avskyr tidiga mornar – när klockan slår fem är hon på plats – älskar hon sitt yrke.
– Det är oändligt, idéerna tar aldrig slut. Och så är folk här så glada att vi finns, de tycker att vi lyft kvarteret.
På helgerna går ett lämmeltåg av nyvakna Huvudstabor hit för nybakta frallor och bullar. Jodå, en och annan gör sin brödbeställning iförd morgonrock.
Vinner mackan SM nästa vecka, kommer de framöver även att kunna beställa en sweet and hot, lovar finalisten.