Kungshöjdsgatan 3, Centrum Emmamalena är klädmärket för alla som älskar havet. I tjugo år har de skapat mode med mönster och passform med inspiration från skärgården. Jubileet firades bland annat med att flytta butiken till en ny adress som blivit "en oas för havsälskare”

"Inspirationen från havet är något som vi försökt få in i inredningen med olika element från havet. Golvet är havsblått och provrumsvalven inspirerade av fiskfjäll", berättar designern Emma Landström.

Collage. Götaplatsgruppen och Park Lanes nya restaurang Collage är ett brasserie i Kochska huset.

Collage. Götaplatsgruppen och Park Lanes nya restaurang Collage är ett brasserie i Kochska huset.

Instagram

Vibrerande brasseri i historiska kvarteret

Kyrkogatan 34, Centrum "Franskt brasserie. Internationell vibe. Göteborgsk stämning." Det är beskrivningen av Götaplatsgruppen och Park Lanes nya restaurang Collage i Kochska huset, i kvarteren Makaregatorna, som rymt allt ifrån cigarrfabrik till vinlager och glas- och porslinsbutik. Krögarnas ambition är att Collage ska vara ett brasserie med en kombo av parisiska Montmartre och Meatpacking District i New York.

Upcycle studio. Rädda eller omvandla dina kläder på Frölunda Torg.

Upcycle studio. Rädda eller omvandla dina kläder på Frölunda Torg.

Pressbild

Upcycla dina kläder i gallerian

Centralhallen, Frölunda Torg Har du kläder som av någon anledning inte kommer till användning? Kanske ett par favoritjeans som inte längre passar. En tröja som gått sönder. Ett felköp du glömde lämna tillbaka. Nu kan du rädda, reparera och re-designa dina plagg på Frölunda Torg. 

Workshopen är gratis och öppna för alla, lördagar och söndagar klockan 12.00 till 16.00 till och med söndag 27 oktober.