Christina Nordbacks efterlysning av den man hon träffade vid Ica Nära Essingens godishylla på valborgsmässoafton har fått en hel del uppmärksamhet.

Mötet var, enligt Christina, magiskt men avslutades abrupt och prinsen försvann.

– Det här är en modern askungesaga, men i stället för en bal på slottet är det vid lösgodiset på Ica, sa Christina till Mitt i då vi kontaktade henne efter att ha sett efterlysningen på Facebook.

Kanske inte helt perfekt

Christina gick ut med en tecknad bild av hur hon minns den långa blonda mannen. Kanske inte den mest perfekta fantombilden som gjorts, men många älskade inlägget och höll tummarna för ett Hollywoodslut.

Efterlysningen skedde på Facebook med hjälp av en tecknad bild av hur Christina minns mannen.

Efterlysningen skedde på Facebook med hjälp av en tecknad bild av hur Christina minns mannen.

Privat bild

Så hur har det då gått sedan sist?

– Hittar jag min godisman eller inte, det är frågan. Det är härligt för många är nyfikna och det har blivit en bra och härlig stämning av det här, säger Christina Nordback.

Spred sig snabbt

Grannar har frågat vad som händer och artikeln med efterlysningen har även spridits till FB-grupper som hon inte är med i.

Ett tag trodde Christina att hon hade hittat rätt kille när en granne hörde av och sa att han var mannen på bilden. Men det visade sig att det var en man som tog en chansning.

– Det blev en trevlig promenad. Men det var inte en love match made in heaven så att säga.

Så mannen på bilden har alltså inte hört av sig?

– Nej, men jag hänger inte läpp för det och hoppas att han kanske dyker upp. Men man undrar ju tre saker: Har han flickvän? Har han sett allt det här? Och tror han att jag är galen?

– Jag är jätterädd att han tror att det var jag som hörde av mig till er på tidningen för det var det ju inte. Hade det varit så hade jag nog också lagt benen på ryggen!

Christina Nordback efterlyser den man hon träffade på Ica Essingen vid Valborg.

Christina Nordback efterlyser den man hon träffade på Ica Essingen vid Valborg.

Privat bild

Christina har tidigare varit med i två säsonger av Robinson och efter artikeln i Mitt i dök ett annat tv-erbjudande upp då bolaget som gör dokusåpan Bachelor hörde av sig.

– De ville att jag skulle dejta nya bachelorn. Men han är inte min kopp te och inte upplägget heller. Jag vill ju vara den enda tjejen och inte en av 20.

Ska dejta italienare

Men en twist på det hela är att ett kommande projekt för Christina är att hon ska spela in ett pilotasvnitt för ett reseprogram som ska heta Över gränsen.

– Jag är ju lite över gränsen och bjuder på mig själv som du märker. Vi ska testa massa roliga grejer och ett avsnitt är att jag åker till Rom och dejtar en massa italienare. Så det kanske blir lite kärlekshistoria i det romantiska Rom istället för Essingen.

Men vi får inte släppa Essingen helt. Vad tror du händer med den långa godismannen från Ica?

– Jag står vid godisavdelningen där varje dag, så kom förbi! Nej då, jag vill inte jaga honom alls, men det vore trevligt om vi ses. Jag fick en väldigt god uppfattning av honom av det korta mötet. Plus att han var jävligt stilig.