Iron Maiden, Springsteen, Stones och Kiss.
Att det råder övervikt i genren långhåriga rockartister av manligt kön står klart när vi kliver över tröskeln till butiken.
Och jo, det motsvarar efterfrågan.
– Nio av tio kunder är medelålders män. Det blir lätt hårdrock, gitarronani, sådana saker, konstaterar Joakim Selberg.
I raritetsbackarna trängs de verkliga guldkornen. Små upplagor, välbevarade UK-pressar och inofficiella bootlegs som samlare betalar flera tusen kronor för.
Som grabb lade Joakim Selberg pengarna på tolvor, sen började han dj:a i stan. Vinyl har alltid varit hans grej. "Det är ett varmare ljud jämfört med Spotify eller cd".
Malin Lövkvist
I helgen öppnar Joakim områdets fjärde skivaffär. Han har drivit sitt Record Center i Sumpan men vuxit ur lokalen.
När chansen dök upp att flytta in med sina 9 000 plattor i ett före detta sushihak på Råsundavägen kunde han inte låta bli.
– Det känns jättespännande, som att cirkeln sluts. Jag är Solnabo själv och har gått mycket i de här skivbutikerna. Det är en ära att öppna intill.
Blir ett utflyktsmål
Ett par stenkakekast bort står Kristian Lindström och prismärker plattor.
Han har varit med ett tag, sett trender komma och gå. Pappan hade antikvariat runt hörnet när Kristian slog upp dörrarna till Solna Skivbörs år 2000.
– Då baxade folk hit flyttkartonger med LP-skivor som de bara ville bli av med. Det var ju cd som gällde. Nu är det tvärtom. Jag har kunder som gjorde sig av med sina vinlylsamlingar för trettio år sen som börjat samla på nytt.
Goda grannar, ja visst! Vägg i vägg med Kristian Lindströms Solna Skivbörs ligger en till vinylaffär. "Man är konkurrenter men mest kollegor och kompisar".
Malin Lövkvist
Kristian är glad att få Joakim till kvarteret. Nu sätts Råsunda på kartan som ett skivmecka, menar Kristian.
– Jag tror försäljningen kommer att öka, absolut. Fyra skivbutiker på rad, det är ovanligt och lär drar folk.
Men det blir ännu en konkurrent.
– Ja, både när det gäller att köpa in skivor och sälja dem. Men mest är vi kollegor och kompisar. Hittar inte kunden vad den söker tipsar man om grannen, säger Kristian.
Vad är egentligen grejen med vinyl?
Frågan följs av ett långt och passionerat resonemang kring själva soundet, samlandet. Något beständigt med själ i en digitaliserad och flyktig värld av Spotify och slit och släng.
Med några plattor under armen knallar Joakim Selberg från skivkollegans butik till sin egen på några minuter. "Det är en ära att öppna här i Råsunda", säger han.
Malin Lövkvist
Fabian Lüthi har redan femtio Dylan-plattor hemma. Han gillar sporten i att fylla luckor i samlingen.
Malin Lövkvist
Till och med cd och kassett är på uppgång, enligt Råsundakollegorna.
– Jag skulle vilja jämföra det med en cigarett. Man rullar och pular med den. Röker och askar. Det är hela paketet man gillar, förklarar Joakim.
Men bättre för hälsan?
– Ja, man mår bra av musiken.
De tror båda att vinylvurmen kommer att hålla i sig, och växa sig starkare. Inte minst då nya målgrupper hittar den.
– Det är ett jättestort uppsving bland ungdomar, det är skitkul tycker jag. De är inne på hip hop och reggae, där utbudet är väldigt litet. Så den backen går het, intygar Joakim.
50 Dylan-skivor
Som för att bekräfta föryngringen tittar 30-åriga Fabian Lüthi in på Solna skivbörs. Han börjar målmedvetet bläddra bland vinylerna.
Fabian är Dylan-samlare av rang med 50 plattor av idolen i sitt bohag.
– Men så hittar man en lucka i samlingen, någon bootleg från -83 inspelad i Västtyskland. Då blir man stressad. Bara att flexa ut från jobbet och dra hit och leta.
Kristian Lindström var först på plats, redan 2000.
Malin Lövkvist
24 år senare flyttar Joakim Selberg in.
Malin Lövkvist