För drygt fem år sedan öppnade Wadih Mourad en Texas Longhorn-restaurang på Dragonvägen, på hörnet av höghuset bredvid Väsby Centrum.
I höstas lämnade han kedjan och bytte inriktning på restaurangen som fick namnet Angelina's kök & bar– efter tolvåriga dottern.
Men efter bara fyra månaders nysatsning väljer han nu att sälja restaurangen.
– Jag kände bara allmänt att det är dags att gå vidare.
Har det hänt något särskilt?
– Nej, men det är tufft att driva eget. Mycket jobb. Man lägger ned många timmar, inte bara på plats i restaurangen, säger Wadih Mourad.
Han drev Texas Longhorn-restaurangen under de tuffa coronaåren – och nu senast har utmaningarna bestått i ökade omkostnader och höjd inflation.
Det är tufft att driva eget.
– Folk har mindre i plånboken och håller i sina pengar. Jättemånga restauranger har valt att klappa igen helt och hållet, men jag väljer att sälja och göra något annat.
Vad har du fått för reaktioner på att du stänger?
– Många har hört av sig till mig och tycker det är tråkigt att jag inte ska vara kvar. Vi körde ju lite stand up och rockkvällar också, det tror jag folk kommer att sakna.
Vad tänker du hitta på nu?
– Det är dags att röra på sig. Jag vet inte riktigt vad det blir, ingenting är klart. Det är oklart om jag byter bransch – det är ju en rolig bransch trots tuffa tider.
Restaurangen är nu ute till försäljning och enligt Wadih finns det intressenter.
– Jag har någon på gång, men det är inte klart än.