JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »
Miljöbyte. Colombianske Hernando Ospina Velez bakade pizza och levererade slicar i sjumiljonersstaden Bogotá och tvåmiljonersstaden Medellin i många år. Nu driver han restaurang i Hässelby. " Det är stor skillnad. Hade jag inte haft min fru här hade hemlängtan blivit för stor" säger han.

Miljöbyte. Colombianske Hernando Ospina Velez bakade pizza och levererade slicar i sjumiljonersstaden Bogotá och tvåmiljonersstaden Medellin i många år. Nu driver han restaurang i Hässelby. " Det är stor skillnad. Hade jag inte haft min fru här hade hemlängtan blivit för stor" säger han.

Pekka Pääkkö

Han har öppnat colombiansk restaurang i västerort

Nyheter

Kärleken fick honom att lämna Colombias storstadsliv för västerort – nu har han öppnat en egen restaurang i Hässelby. Pizzabagaren Hernando Ospina Velez satsar på empanadas, pizza och annan streetfood i colombiansk stil mitt i villakvarteren i Hässelby.

Nyheter
Miljöbyte. Colombianske Hernando Ospina Velez bakade pizza och levererade slicar i sjumiljonersstaden Bogotá och tvåmiljonersstaden Medellin i många år. Nu driver han restaurang i Hässelby. " Det är stor skillnad. Hade jag inte haft min fru här hade hemlängtan blivit för stor" säger han.

Miljöbyte. Colombianske Hernando Ospina Velez bakade pizza och levererade slicar i sjumiljonersstaden Bogotá och tvåmiljonersstaden Medellin i många år. Nu driver han restaurang i Hässelby. " Det är stor skillnad. Hade jag inte haft min fru här hade hemlängtan blivit för stor" säger han.

Pekka Pääkkö

Han tar Bogotá till Hässelby – öppnar ny restaurang

Hernando har bytt storstadspulsen mot villastaden ✔ Empanadas och napolitanska pizzor ✔ ”Världens bästa”

"Akvaponisk odling är det mest vatteneffektivaste sätt att odla på", menar Björn Oliviusson.

"Akvaponisk odling är det mest vatteneffektivaste sätt att odla på", menar Björn Oliviusson.

Mira Hedberg

Här produceras framtidens mat – i Stockholm

Nyheter

Vad ska vi äta i framtiden? Här är några odlingar och projekt som tror sig ha svaret – och alla finns i Stockholms län.

Nyheter

Här produceras framtidens mat – i Stockholm

Guava på hemmaplan ✔ Bergrumssallad ✔ Alglabb ✔ Glöm vete – nytt spannmål tas fram

Forskaren: Därför måste vi ställa om kosten

Nyheter

Det finns massor av projekt i länet som satsar på att ta fram mer hållbar mat.

Men varför måste vi ställa om kosten egentligen? Mitt i ställde frågan till forskaren Elin Röös.

Nyheter

Forskaren: Därför måste vi äta mindre kött

Elin Röös: "I denna del av världen äter vi alldeles för mycket kött för att det ska vara en hållbar konsumtion"

Forskaren: Därför måste vi ställa om kosten

Nyheter

Det finns massor av projekt i länet som satsar på att ta fram mer hållbar mat.

Men varför måste vi ställa om kosten egentligen? Mitt i ställde frågan till forskaren Elin Röös.

Nyheter

Forskaren: Därför måste vi äta mindre kött

Elin Röös: "I denna del av världen äter vi alldeles för mycket kött för att det ska vara en hållbar konsumtion"

Hamam använder bara färska frukter och bär till sitt kafé.

Hamam använder bara färska frukter och bär till sitt kafé.

Angie Gray

Här kan sugna Lidingöbor få en kvällsvåffla

Sidan 6

Hamam Hamou återupptar en 70-årig kaféverksamhet. Med öppet till sent på kvällen hoppas han locka efterrättssugna Lidingöbor.

Sidan 6
Hamam använder bara färska frukter och bär till sitt kafé.

Hamam använder bara färska frukter och bär till sitt kafé.

Angie Gray

Hamam flydde kriget – nu vill han servera våfflor till alla

Driver en 70-årig verksamhet: ”Allt kommer från hjärtat” ✔ Öppet till 22

Andreas har tre tankar på 150 liter vardera och brygger nu IPA för fulla muggar för att kunna fylla på i Systembolagets hyllor.

Andreas har tre tankar på 150 liter vardera och brygger nu IPA för fulla muggar för att kunna fylla på i Systembolagets hyllor.

Malin Lövkvist

Andreas har fyllt luckan med lokal öl

Nyheter

Bryggeriboomen rullar bara på och i dag finns cirka 500 mikrobryggerier i Sverige. Ett av dem finns i Skälby, och Barkarby Brewing gör onekligen skäl för epitetet mikro.

Nyheter
Batjargal Myagmarjav flankeras av svärsonen Tsoggerel och dottern Zolbayar framför den nyöppnade restaurangen i Fresta. "Vi har fått så fin respons från Frestaborna."

Batjargal Myagmarjav flankeras av svärsonen Tsoggerel och dottern Zolbayar framför den nyöppnade restaurangen i Fresta. "Vi har fått så fin respons från Frestaborna."

Charlotte Arwedsson

Från närlivs till sushi

Nyheter

I mars stängde Fresta närlivs.

Då såg Batjargal Myagmarjav sin chans.

Nu har hon förvandlat lokalen på Poolgatan till asiatisk restaurang – och Frestaborna har redan hittat hit.

Nyheter
Nu stänger restaurang Anders & Jag i Märsta Centrum. (Bilden från systerrestaurangen i Upplands Väsby, tidigare Anders & Jag, numera Desperados.)

Nu stänger restaurang Anders & Jag i Märsta Centrum. (Bilden från systerrestaurangen i Upplands Väsby, tidigare Anders & Jag, numera Desperados.)

Christopher Blanck

Populär krog i Märsta centrum stänger

Nyheter

Restaurang Anders & Jag i Märsta Centrum stänger.

Beskedet kom för många som en blixt från en klar himmel – sommarens program var redan spikat.

Nyheter
Priti Chaudhary, här i dekoreringsfasen, bakar hemma. "Om 5-10 år hoppas jag öppna eget kafé eller bageri."

Priti Chaudhary, här i dekoreringsfasen, bakar hemma. "Om 5-10 år hoppas jag öppna eget kafé eller bageri."

Ajay Rathi

Skarpnäcksbon gör sagolika tårtor

Nyheter

Dottern fyllde 1 år. 

Det blev början på en ny yrkesbana för Skarpnäcksbon Priti Chaudhary.

Nyheter
Frida Lund hittade ljuset igen. I boken tackar hon sin sistfödda dotter Donna.

Frida Lund hittade ljuset igen. I boken tackar hon sin sistfödda dotter Donna.

Mira Wickman

Inspirerande utopi i Bagisbons kokbok

Nyheter

Matprofilen Frida Lund har släppt "Den bästa veckan". Det blev en annan kokbok än från början tänkt.

Nyheter
Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Anders Björklund

Coura ger ut kokbok och öppnar restaurang

Nyheter

I konkurrens med över 300 bidrag fick Kärrtorpsbon Coura Mbaye släppa sin egen kokbok – och snart öppnar hon restaurang.

Nyheter
Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Anders Björklund

Coura ger ut kokbok och öppnar nytt i Slaktis

Vann tävling – nu kommer första senegalesiska kokboken på svenska ✔ Restaurangen blir en plattform för kultur från Afrika

Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Pressbild

Aira får sin andra Michelinstjärna

Nyheter

Myllymäkis krog Aira får en till Michelinstjärna – men Stockholm tappar stjärnglans. Det är resultatet av årets mest prestigefulla restauranghändelse.

Nyheter
Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Pressbild

Myllymäkis lyxkrog får sin andra Michelinstjärna – siktar på en till

Aira prisas – men Stockholm tappar stjärnglans

« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »

Senaste nyheterna

Nu är hyreshöjningen för 2025 klar.

Nu är hyreshöjningen för 2025 klar.

Tomas Stark

Så stor blir Sollentunahems hyreshöjning 2025

Nyheter

Den nya hyresnivån för Sollentunahems bostäder 2025 är färdigförhandlad. Den nya hyran gäller från och med 1 januari 2025.

Nyheter
Nu är hyreshöjningen för 2025 klar.

Nu är hyreshöjningen för 2025 klar.

Tomas Stark

Så stor blir Sollentunahems hyreshöjning 2025

Utdragen tvist i fjol – det här kom parterna överens om i år

Solnas Alvar Strand och Elliot Tolinsson högst upp.

Solnas Alvar Strand och Elliot Tolinsson högst upp.

Nils Nordman, Solna BTK

Medaljregn över Solna bordtennis

Sidan 4-5

Solna BTK tog sitt första mästerskapsguld plus tre medaljer till när DM avgjordes nyligen.

Sidan 4-5
Solnas Alvar Strand och Elliot Tolinsson högst upp.

Solnas Alvar Strand och Elliot Tolinsson högst upp.

Nils Nordman, Solna BTK

Nu märks Trulseffekten – på prispallen

Solna bordtennis fick sitt första mästerskapsguld ✔️ Fyra DM-medaljer

Mitt i begav sig ut för att ta reda på vad Hökarängs- och Tallkrogensbor egentligen tycker om snön.

Mitt i begav sig ut för att ta reda på vad Hökarängs- och Tallkrogensbor egentligen tycker om snön.

Rebecca Folkesson

Här möts vinterns första snö av jubel

Nyheter

Efter vinterns första rejäla snöfall har stadens gator och parker blivit snötäckta.

På Mitt i:s fråga om Hökarängs- och Tallkrogensbor gillar snö är svaret ett rungande ja.

Nyheter
Mitt i begav sig ut för att ta reda på vad Hökarängs- och Tallkrogensbor egentligen tycker om snön.

Mitt i begav sig ut för att ta reda på vad Hökarängs- och Tallkrogensbor egentligen tycker om snön.

Rebecca Folkesson

Här möts vinterns första snö med glädje

Josef Radwan, 9: "Gillar att leka i snön – lite tråkigt att man inte kan åka till stranden"