JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

Mat

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 »
Konceptbild över nya Södermalmstorg vid Katarinahuset.

Konceptbild över nya Södermalmstorg vid Katarinahuset.

Atrium Ljungberg

Fransk restaurang ersätter Donken vid Slussen

Nyheter

”Vår ambition är att skapa riktiga Stockholmsklassiker” ✔ Krogtätt område

Joel Söderbäck, Simon Åhnberg och Andreas Bergman utgör 20-gruppen, som driver krogar som Tjoget, Paradiso och Liebling.

Joel Söderbäck, Simon Åhnberg och Andreas Bergman utgör 20-gruppen, som driver krogar som Tjoget, Paradiso och Liebling.

Vilma Thunved

Tjoget-gänget öppnar biergarten i park på Södermalm

Nyheter

Blir krögarnas fjärde ställe i kvarteret ✔ Fokus på öl och korv ✔ "Är inte Kallis i Visby"

När Björn och Silivia Johansson tog över bestämde de sig för att byta tillbaka till det gamla namnet Edsbacka Krog. Nu är framtiden oviss för den klassiska restaurangen i Edsbergsparken.

När Björn och Silivia Johansson tog över bestämde de sig för att byta tillbaka till det gamla namnet Edsbacka Krog. Nu är framtiden oviss för den klassiska restaurangen i Edsbergsparken.

Tomas Stark

Superklassiska krogen från 1600-talet har stängt

Nyheter

”Hoppas det inte bli fattighus” ✔ Först i Sverige med två stjärnor ✔ Kommer säljas

I tio års tid stod Nahro Gori och sålde mat på Medborgarplatsen.

I tio års tid stod Nahro Gori och sålde mat på Medborgarplatsen.

Mostphotos

Blev rik på Medis – tar över efter Fadde

Nyheter

Stod i gatukök i över 20 år ✔ Öppnar libanesisk restaurang på Hornsgatan ✔ Tar över lokalen efter vaktprofilen

Första veckan efter öppningen har gått bra, tycker Olivia Stepier som står i kassan på Sushi Yama i Sollentuna centrum.

Första veckan efter öppningen har gått bra, tycker Olivia Stepier som står i kassan på Sushi Yama i Sollentuna centrum.

Tomas Stark

Sveriges största sushikedja har öppnat ny restaurang

Nyheter

Efter tuff tid expanderar man på nytt.

SM-vinnaren i glass Kenny Mattsson öppnar Kennys gelato glassfabriken i Centrala Nacka som ska göra all glass till hans totalt sex glassaffärer: Centrala Nacka, Tollare, Sickla, Djurgården, Sergelterassen och Kungsbroplan. Serveringen på Kungsbroplan är också ny för i år.

SM-vinnaren i glass Kenny Mattsson öppnar Kennys gelato glassfabriken i Centrala Nacka som ska göra all glass till hans totalt sex glassaffärer: Centrala Nacka, Tollare, Sickla, Djurgården, Sergelterassen och Kungsbroplan. Serveringen på Kungsbroplan är också ny för i år.

Johan Kristensen

SM-vinnaren Kennys glassfabrik sväljer två ton glass

Nyheter

SM-vinnaren i glass Kenny Mattsson öppnar en glassfabrik i centrala Nacka på skärtorsdagen. Med ett frysrum med plats för två ton och en lastbil som sväljer 900 kilo ska fabriken serva glass till samtliga sex glassaffärer. Men en smak lovar han att aldrig göra om.

Påskmaten billigare – det sjunker mest i pris

Nyheter

Påsk är förutom jul och nyår den högtid då svenskar lägger mest pengar på mat. Och årets påskmat kan bli lite billigare i år, enligt Matpriskollen.

Nathan Nuzzo och sambon Enikő Pongrácz har inte serverat alkohol på sina restaurangbåtar Flytande deg och Madam Flod men gör det på Nackas nyaste krog Mer Deg. ”Här vill vi ge våra gäster hela upplevelsen”, säger Nathan Nuzzo.

Nathan Nuzzo och sambon Enikő Pongrácz har inte serverat alkohol på sina restaurangbåtar Flytande deg och Madam Flod men gör det på Nackas nyaste krog Mer Deg. ”Här vill vi ge våra gäster hela upplevelsen”, säger Nathan Nuzzo.

Pekka Pääkkö

Krogboom: 20 procent fler på fyra år

Nyheter

Medveten satsning på krogar i kvarteret Nya Gatan ✔ ”Begravningsbyråer ger ju inte samma liv och rörelse” ✔ Kommunalrådet: ”Kan ta en öl med polarna i på väg hem från jobbet” ✔ Nyaste krogen: ”Vi vill ha det så likt Napoli som möjlig”

Mile Milanovic på Videogrillen i Skarpnäck. Grillen har funnits i 30 år men Mile är bekymrad över de höga inköpspriserna.

Mile Milanovic på Videogrillen i Skarpnäck. Grillen har funnits i 30 år men Mile är bekymrad över de höga inköpspriserna.

Anders Björklund

Det kostar lunchen i Hammarby-Skarpnäck

Nyheter

Mitt i kollade fyra restauranger i varje stadsdel ✔ Snittpriset borde ligga högre enligt ekonom

Ola Stålnacke, exekutiv kökschef vid Svenska brasserier, vice vd Matilda Jackson och restaurangchef Gustav Norberg.

Ola Stålnacke, exekutiv kökschef vid Svenska brasserier, vice vd Matilda Jackson och restaurangchef Gustav Norberg.

Pressbild

Takbar på 760 kvadrat öppnar vid Slussen

Nyheter

Fyra barer ✔ Plats för 800 gäster ✔ Öppnar till sommaren

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 »