JavaScript is disabled in your web browser or browser is too old to support JavaScript. Today almost all web pages contain JavaScript, a scripting programming language that runs on visitor's web browser. It makes web pages functional for specific purposes and if disabled for some reason, the content or the functionality of the web page can be limited or unavailable.

« 1 ... 6 7 8 9 10 »
Batjargal Myagmarjav flankeras av svärsonen Tsoggerel och dottern Zolbayar framför den nyöppnade restaurangen i Fresta. "Vi har fått så fin respons från Frestaborna."

Batjargal Myagmarjav flankeras av svärsonen Tsoggerel och dottern Zolbayar framför den nyöppnade restaurangen i Fresta. "Vi har fått så fin respons från Frestaborna."

Charlotte Arwedsson

Från närlivs till sushi

Nyheter

I mars stängde Fresta närlivs.

Då såg Batjargal Myagmarjav sin chans.

Nu har hon förvandlat lokalen på Poolgatan till asiatisk restaurang – och Frestaborna har redan hittat hit.

Nyheter
Nu stänger restaurang Anders & Jag i Märsta Centrum. (Bilden från systerrestaurangen i Upplands Väsby, tidigare Anders & Jag, numera Desperados.)

Nu stänger restaurang Anders & Jag i Märsta Centrum. (Bilden från systerrestaurangen i Upplands Väsby, tidigare Anders & Jag, numera Desperados.)

Christopher Blanck

Populär krog i Märsta centrum stänger

Nyheter

Restaurang Anders & Jag i Märsta Centrum stänger.

Beskedet kom för många som en blixt från en klar himmel – sommarens program var redan spikat.

Nyheter
Priti Chaudhary, här i dekoreringsfasen, bakar hemma. "Om 5-10 år hoppas jag öppna eget kafé eller bageri."

Priti Chaudhary, här i dekoreringsfasen, bakar hemma. "Om 5-10 år hoppas jag öppna eget kafé eller bageri."

Ajay Rathi

Skarpnäcksbon gör sagolika tårtor

Nyheter

Dottern fyllde 1 år. 

Det blev början på en ny yrkesbana för Skarpnäcksbon Priti Chaudhary.

Nyheter
Frida Lund hittade ljuset igen. I boken tackar hon sin sistfödda dotter Donna.

Frida Lund hittade ljuset igen. I boken tackar hon sin sistfödda dotter Donna.

Mira Wickman

Inspirerande utopi i Bagisbons kokbok

Nyheter

Matprofilen Frida Lund har släppt "Den bästa veckan". Det blev en annan kokbok än från början tänkt.

Nyheter
Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Anders Björklund

Coura ger ut kokbok och öppnar restaurang

Nyheter

I konkurrens med över 300 bidrag fick Kärrtorpsbon Coura Mbaye släppa sin egen kokbok – och snart öppnar hon restaurang.

Nyheter
Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Coura Mbaye har tidigare medverkat i tv-programmet "Bäst i köket" med sina systrar. Här hugger hon in på Poulet Couscous; en marinerad ugnslagad fylld kyckling. Vid sidan finns löksås med potatis som smaksatts med bland annat chili och vitlök.

Anders Björklund

Coura ger ut kokbok och öppnar nytt i Slaktis

Vann tävling – nu kommer första senegalesiska kokboken på svenska ✔ Restaurangen blir en plattform för kultur från Afrika

Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Pressbild

Aira får sin andra Michelinstjärna

Nyheter

Myllymäkis krog Aira får en till Michelinstjärna – men Stockholm tappar stjärnglans. Det är resultatet av årets mest prestigefulla restauranghändelse.

Nyheter
Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Tommy Myllymäki och hans team har siktet inställt på den sista, tredje, stjärnan.

Pressbild

Myllymäkis lyxkrog får sin andra Michelinstjärna – siktar på en till

Aira prisas – men Stockholm tappar stjärnglans

"Vi rekommenderar verkligen att prova den rent, men annars gillar vi den med Fever-Trees Mediterranean Tonic Water, några lingon och en massa is", säger Gustav och Henrik om sin No1.

"Vi rekommenderar verkligen att prova den rent, men annars gillar vi den med Fever-Trees Mediterranean Tonic Water, några lingon och en massa is", säger Gustav och Henrik om sin No1.

Pekka Pääkkö

De destillerar gin på sex kvadrat

Nyheter

Från sommarstället på skärgårdsön till destilleringen i en liten skrubb. Efter flera år och över 100 tester har de gintokiga bröderna Henrik och Gustav Sandell äntligen hittat rätt. Receptet är lika hemligt som Coca-Colas.

Nyheter

Pekka Pääkkö

Bröderna kokar gin med smak av skärgården

"Vi har gjort över 100 tester – det finns oändliga möjligheter" ✔ Från sex kvadrat till Systembolaget ✔ Ginlabbet satsar på nya smaker

Kocken George Grigo jobbar på Chapters. Hans roligaste rätt att laga är planksteken. "Man använder få redskap och smutsar inte ner särskilt mycket".

Kocken George Grigo jobbar på Chapters. Hans roligaste rätt att laga är planksteken. "Man använder få redskap och smutsar inte ner särskilt mycket".

Angie Gray

Från sunkkrog till lyxbord – Plankans återkomst

Nyheter

Planksteken tog Stockholm med storm och var höjden av lyx och skoj från 50-talet och framåt. Men när fonduegrytan flyttade längst in i köksskåpen så fick plankan snällt följa med.

Nu ryktas det om att den är tillbaka. Mitt i har tagit ett helhetsgrepp om klassikern.

Nyheter
Sista touchen i form av klippt gräslök. Planksteken är kocken George Grigos personliga favorit när han själv äter ute.

Sista touchen i form av klippt gräslök. Planksteken är kocken George Grigos personliga favorit när han själv äter ute.

Angie Gray

Plankans återkomst: Från sunkkrog till lyxbord

Mitt i käkade med Planksteksakademin ✔ Hävdar att han tog hit rätten från Spanien: "Inget behov av att hävda mig"

Nya ägare öppnade den 27 maj Olle och Kajsa restaurang och café i Olle och Kajsa Nymans konstnärshem i Duvnäs. Bakom rörelsen står krögarna Christoffer Cassel och Claes Ljustander och kocken Pauline Byström.

Nya ägare öppnade den 27 maj Olle och Kajsa restaurang och café i Olle och Kajsa Nymans konstnärshem i Duvnäs. Bakom rörelsen står krögarna Christoffer Cassel och Claes Ljustander och kocken Pauline Byström.

Johan Kristensen

Nya krögare krossar porslin som konstnären Olle Nyman

Nyheter

Nya krögare har flyttat in i Olle Nymans gamla skulpturverkstad i Duvnäs. Christoffer Cassel och Claes Ljustander vill gifta ihop konstnärshemmet med restaurangen och utlovar krossat porslin på matborden.

Nyheter
Nya ägare öppnade den 27 maj Olle och Kajsa restaurang och café i Olle och Kajsa Nymans konstnärshem i Duvnäs. Bakom rörelsen står krögarna Christoffer Cassel och Claes Ljustander och kocken Pauline Byström.

Nya ägare öppnade den 27 maj Olle och Kajsa restaurang och café i Olle och Kajsa Nymans konstnärshem i Duvnäs. Bakom rörelsen står krögarna Christoffer Cassel och Claes Ljustander och kocken Pauline Byström.

Johan Kristensen

Nya krögare har flyttat in i konstnärsverkstaden – krossar porslin

Serverar mat i Olle och Kajsa Nymans anda ✔ Välkomnar hundar ✔ Lagar Kajsas favoritmat

Barrels burgers burgare.

Barrels burgers burgare.

Burgerdudes

Sveriges största burgarfestival kommer till Stockholm

Nyheter

Årets stora burgarparty är tillbaka i stan – med Tysklands bästa burgare och en gammal favorit från London.

– Vi reser världen över i jakt på den perfekta hamburgaren. I år erbjuder vi tre fantastiska burgare som är unika i Sverige, säger Toby Lee, arrangör.

Nyheter

Sveriges största burgarfestival tillbaka i stan

Prisbelönta puckar från London och Berlin ✔ Chefredaktören: "Vår kärleksförklaring"

« 1 ... 6 7 8 9 10 »

Senaste nyheterna

Sollentunahems vd Anna Mellström byter jobb och ska börja som vd på Botkyrkabyggen.

Sollentunahems vd Anna Mellström byter jobb och ska börja som vd på Botkyrkabyggen.

Jenny Lagerqvist

Sollentunahems vd lämnar för Botkyrkabyggen

Nyheter

Anna Mellström lämnar sitt jobb som vd i Sollentunahem. Hon ska gå vidare till en roll som vd på Botkyrkabyggen.

Nyheter
Sollentunahems vd Anna Mellström byter jobb och ska börja som vd på Botkyrkabyggen.

Sollentunahems vd Anna Mellström byter jobb och ska börja som vd på Botkyrkabyggen.

Jenny Lagerqvist

Sollentunahems vd lämnar för Botkyrkabyggen

Anna Mellström: "Sollentuna och Sollentunahem kommer för alltid ha en viktig plats i mitt hjärta" ✔ Ersättare ska presenteras senare i januari

Tomburkar blir klirr i kassan för idrottsklubbar.

Tomburkar blir klirr i kassan för idrottsklubbar.

Mostphotos

Tomburkar en inkomstkälla för föreningar

Nyheter

Att köpa fotbollsskor eller åka på turnering är långt ifrån självklart för alla barn. Nu ska Djurgårdens ungdomslag samla in pant till lagkassan. – All idrott blir tyvärr allt dyrare, säger Djurgårdens Peter Kisfaludy.

Nyheter
Tomburkar blir klirr i kassan för idrottsklubbar.

Tomburkar blir klirr i kassan för idrottsklubbar.

Mostphotos

Tomflaskor blir DIF:s turneringspengar

Fotbolls-ungdomar samlar pant

Nya i Värmdöpolitiken: Jessie Wall Freyne och Terje Egeland.

Nya i Värmdöpolitiken: Jessie Wall Freyne och Terje Egeland.

Värmdömoderaterna

Många nya namn hos Värmdömoderaterna

Nyheter

Moderaterna startar 2025 med att värva nio nya personer till Värmdöpolitiken.

Två personer som får viktiga poster är Jessie Wall Freyne och Terje Egeland.

Nyheter
Nya i Värmdöpolitiken: Jessie Wall Freyne och Terje Egeland.

Nya i Värmdöpolitiken: Jessie Wall Freyne och Terje Egeland.

Värmdömoderaterna

Många nya namn hos Värmdömoderaterna

Ett nytt namn är Jessie Wall Freyne från Värmdö nattvandrare